вівторок, 15 березня 2016 р.

15 березня 2016 року було проведено засідання ШМО класних керівників на тему: «Громадянське виховання, формування національної   свідомості  підлітків як соціально-педагогічна проблема».
Метою  засідання є формування свідомого громадянина, патріота, професіонала, тобто людину з притаманними особистісними якостями й рисами характеру, світоглядом і способом мислення, почуттями, вчинками та поведінкою, спрямованими на саморозвиток та розвиток демократичного громадянського суспільства в Україні.  Класний керівник  9 класу Глевацька Т. В.  провела з класними керівниками бесіду на тему  «Форми та методи формування національної свідомості та самосвідомості».
Присутні ознайомились з основними поняттями, якими має керуватись класний керівник під час проведення виховної роботи з громадянського виховання. Це громадянин, громадянство, громадянськість, громадянське виховання, гомадянська освіта, вимоги до виховання громадянських якостей в процесі навчально-виховних заходів. Класні  керівники активно приймали участь в обговеренні питань про громадянську освіту, ділились власним досвідом та надали рекомендації для молодих колег.




Немає коментарів:

Дописати коментар